Fit en Slank Voedingscoach

Voedingscoach

Als voedingscoach werk ik met de Fit en Slank methode. Bij Fit en Slank ontwikkel je een gezonde en fitte leefstijl. Hierbij worden geen poedertjes, pillen of diëten gebruikt, maar gewoon gezond en gevarieerd eten zonder hongergevoel. Ook geef ik regelmatig cursussen in een gezonde leefstijl. Houd Facebook (Fit en Slank met Sandra Bakker) maar in de gaten!

In veel gevallen worden de afspraken en cursussen (deels) vergoed door zorgverzekeraars.

Gezond eten en een gezonde leefstijl, wat houdt dat eigenlijk in? In mijn optiek is een "gezonde" leefstijl een normale leefstijl. Als je weet wat je eet en drinkt en je gezonde verstand gebruikt kan er niet veel misgaan. Toch worden we regelmatig in de verleiding gebracht en worden we om de tuin geleidt als het gaat om "gezonde voeding". Alles wordt prachtig aangeprezen en denken we regelmatig iets goeds en gezonds te kopen voor ons (en ons gezin), omdat het simpelweg op de verpakking staat. Helaas is dat in de meeste gevallen niet zo. Suikers, zout en allerlei smaak-, geur- en kleurstoffen worden aan ons eten toegevoegd, waardoor we veel meer slechte stoffen binnenkrijgen dan we zouden willen. Eerlijke producten zijn er heus wel, maar dan moet je wel goed op de verpakkingen kijken naar wat er in zit.

Het meest gezond is dus om lekker zelf te koken, met verse producten, zodat je precies weet wat er in je eten zit. Daarnaast is het wel fijn als je dan ook nog weet wat je van welke voedingsstoffen nodig hebt. En vooral bij dat laatste kun je wel wat professionele hulp gebruiken. Aan de hand van jouw gegevens ga ik uitrekenen wat je nodig hebt om af te vallen of aan te komen en geef je advies over een gezonde leefstijl die dicht bij jouw eigen leefstijl ligt. Zo heb je niet het gevoel dat je iets vol moet houden, maar dat je je leefstijl een beetje bijschaaft om gezonder te worden en dus lekker in je vel te zitten!

Hierbij gebruiken we ook de regel van 3 en de 7 afspraken van Fit en Slank als basis. Deze methode is voor iedereen toepasbaar en makkelijk te onthouden.

Je krijgt begeleiding over een gezonde leefstijl, over jouw gezondheid, over voeding en beweging. Daarnaast ben ik een ervaren coach en kunnen we samen kijken waar voor jou de struikelblokken liggen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om een positieve gedragsverandering waarvan we er naar streven dat deze blijvend is. Je investeert immers in een lang, gelukkig en gezond leven! Een soort cadeautje wat je jezelf geeft!

VERGOEDINGEN
Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten (BGN) krijg je in de meeste gevallen een vergoeding vanuit je zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Vraag dit even goed na bij jouw zorgverzekeraar voordat je een afspraak maakt.

Kies je voor de personal coaching of doe je gezellig mee met de groepslessen? Kijk op www.fitenslank/sandra-bakker voor meer info!

NIEUW IN BERGEN OP ZOOM:
Cursus “Fit en Slank in 8 weken”
Wil je ook fit en slank de zomer in?
We kunnen samen op weg naar een gezonde leefstijl 💪🏼.
De Fit en Slank methode is eenvoudig toepasbaar, makkelijk te onthouden en gewoon eten zonder hongergevoel.
Het is geen dieet, maar gewoon lekker en gevarieerd eten.
(Vergoedingen mogelijk bij aanvullende verzekering. Kijk of jij een vergoeding krijgt:https://www.fitenslank.nl/blz/vergoeding-zorgverzekeraars.html)
Voor alle eerste aanmelders zijn er leuke welkomstcadeau’s, nl.:
-€10,- korting op een floatsessie bij Zenter Wellnesscentrum (https://zenter.info/info/)
ÉN
-€10,- korting op een massage naar keuze bij Lunanova Massage en Kruidengeneeskunde (https://www.lunanovamassage.nl/)
ÉN
-€5,- korting op een behandeling naar keuze bij Hypnose Praktijk Sandra (www.hypnosepraktijksandra.nl)
Data en tijden:
Maandag 6 mei om 18:30.
Dinsdag 7 mei om 18:30.
Woensdag 8 mei om 9:30.
Donderdag 9 mei om 9:30.
Locatie:
Zenter Wellnesscentrum
Antwerpsestraatweg 296,
4624 JL Bergen op Zoom
Doe je gezellig mee? Of ken je iemand die graag mee wil doen? Tag dan deze persoon in een reactie onder dit bericht 👇🏽 en kom gezellig samen!
06-51373328
image1.jpeg