Over de praktijk

Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Sandra Bakker en ik heb in 2015 Hypnose Praktijk Sandra opgestart, omdat ik graag mensen wil helpen en hypnose, NLP Coaching en voedingscoaching prachtige tools zijn om dit goed te kunnen doen! De behandelingen sluiten prachtig op elkaar aan. Vooral mensen die in deze (te) drukke maatschappij door de bomen het bos niet meer zien kunnen veel baat hebben bij hypnotherapie en Coaching. Naast hypnotherapie was mijn keuze om een opleiding te gaan doen tot NLP Coach snel gemaakt. Deze diepere manier van coachen past goed bij hypnotherapie. NLP is een wereldwijde succesfactor. Om het plaatje compleet te maken ondersteun ik ook in de voeding. Zo zorg ik ervoor dat jij met een gezond lichaam en een gezonde geest lekker in je vel zit!

Ik ben afgestudeerd Internationaal Register Hypnotherapeut, NLP Coach en voedingscoach.  Met al deze tools kan ik doelgericht oplossingen bieden. Hypnose Praktijk Sandra staat voor het opmaken van de balans in jouw leven en jou bewust te laten worden van jezelf. Ik maak graag tijd vrij voor mijn cliënten en ben van mening dat ik iedereen goed kan helpen door de klachten of problemen langs alle kanten te belichten. Door uitgebreide therapeutische coachgesprekken te houden komen we samen tot een mooie verwerking of oplossing.

Zo behandel ik ook stress, burn-out klachten, als je vastloopt in het leven of op een kruispunt staat en het even niet meer weet. Soms kan je het gevoel hebben dat je achter de feiten aanloopt en dat je oververmoeid bent. Laat mij weer kleur en structuur in je leven aanbrengen en kom uit je oncomfortabele comfortzone!

We leven in een drukke, snelle tijd en wat is normaal tegenwoordig?

We leven ook in een maatschappij waarin er meer van ons verlangt wordt. Voor veel mensen wordt het steeds moeilijker om de balans op te maken. Iedereen heeft het druk en er moet vooral heel veel. Vaak willen we ook niet onder doen voor de ander. Dat geeft stress.

Ook op het werk wordt er steeds meer van ons verlangt. Waar er vroeger twee mensen werkten is dit nu een functie voor één persoon geworden en moet je vaak maar “stressbestendig” zijn zoals er ook in de vacatures staat.
Het is dan ook daarom dat er zoveel mensen thuis zitten met een burn-out of allerlei vage klachten hebben die vaak te wijten zijn aan stress.

En natuurlijk moeten de rekeningen betaald worden en bestaat het leven niet alleen uit leuke dingen, maar dat er een nieuwe balans gevonden moet worden in ons drukke leven tussen alle druk en jezelf is een feit.

Maak tijd om de balans op te maken!

Sommige mensen krijgen pas de tijd om de balans op te maken als het al te laat is. Investeer in jezelf en twijfel niet langer. Luister naar je hart.

Gewoon maar doorgaan en alle tekenen van het lichaam en geest negeren lijken in onze aard te gaan zitten, maar kost jaren van herstel.

Geluk en gezondheid staan voor een betere kwaliteit van leven! Hypnose Praktijk Sandra gaat met jou de balans weer opmaken door je bewust te laten worden van jezelf en het leven in het hier en nu. Doelgericht problemen of klachten verhelpen en goed voor jezelf leren zorgen. Zo kom je weer goed in je vel te zitten en kan je de hele wereld weer aan!

Door je goed te voelen en positief in het leven te staan kun je veel meer bereiken dan met je oogkleppen op in je probleem of klacht te blijven hangen en door te daveren met de kudde mee. Laat je sterke kant naar voren komen en word wie je altijd al had willen zijn! Krijg weer grip op jezelf, jouw gezondheid, zelfverzekerdheid en geloof weer in jezelf.

Genieten van de dingen die je doet en daar ook bewust van zijn. Hoe om te gaan met stress, problemen en klachten op te lossen en sterker in het leven te staan dan je ooit gedaan hebt.

Hypnose Praktijk Sandra helpt jou hierbij! Door middel van hypnose, NLP- en voedingscoaching kunnen we het probleem of de klacht zelf snel en doeltreffend aanpakken. Je kan anders tegen je klachten aan gaan kijken en daardoor ook anders tegen jezelf. Je haalt het beste uit jezelf naar boven. Wie wil er niet méér ontspannen en zelfverzekerder door het leven? Het “lekker in je vel” concept kan iedereen leren!

Sinds kort worden alle sessies ook online aangeboden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Hartelijke groet, Sandra