Ervaringen

Bezoek de nieuwe website en vind daar alle updatet info: http://www.sandrabakker.com

Een ervaring van een powervrouw!!

Na een lastige periode merkte ik in november dat mijn emmertje aan het overlopen was. De huisarts adviseerde mij om met iemand te gaan praten hierover. Een ‘gewone’ psycholoog zag ik niet zo zitten maar ik had een aantal jaren geleden een documentaire over hypnosetherapie gezien, wat me erg aansprak. Na wat rondgesnuffeld te hebben op internet, kwam ik bij Hypnose Praktijk Sandra uit. De praktijk zit niet bij mij in de buurt maar het kon ook online dus dat was geen enkel probleem.

Wat een fijne, kundige vrouw! Al na de eerste sessie merkte ik veel positieve verbeteringen en meer rust in mijn mentale welzijn en had ik handvaten om uit mijn dal te klimmen. Ook mijn omgeving merkte dit en reageerde hier positief op. 

Ik heb nu ondertussen vier sessies gehad en voel me steeds meer mezelf terug worden. Een zelfverzekerde vrouw die zich niet zomaar het veld meer uit laat slaan en weet hoe ze om moet gaan met alle gevoelens en bijhorende emoties. 

Een sessie bestaat uit een gesprek en wordt afgesloten met de hypnose. In deze hypnose, waar je bewuste in contact komt met je onbewuste, werkt Sandra aan de punten die uit het gesprek naar voren gekomen zijn. Dit kan soms erg verrassend zijn!

Al met al is het zeker een aanrader om, wanneer je het allemaal niet meer zo ziet zitten, deze hypnosetherapie van Sandra te volgen!

Groetjes, Lia

Hoi Sandra, nogmaals ontzettend bedankt voor al jou goede hulp. Door jou plan van aanpak ben ik er weer helemaal bovenop gekomen. Ik voel me ontzettend goed en heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aankan en ben ervan overtuigd dat ik de “controle” heb dit vast te kunnen houden. Echt ik weet niet hoe ik je moet bedanken. Bedankt voor alles??

Een 100% positieve ervaring!! Een zeer lieve dame die mij enorm geholpen heeft inzicht te krijgen in hoe mijn leven terug op het juiste spoor te brengen!

Nogmaals bedankt en groetjes, Chris

Ik was al jaren verslaafd aan snoep. Drop, chocolade, koekjes, spekjes…het maakte me niet uit, als het maar zoet was. Nu wilde ik afvallen en dus van het snoepen/snaaien af. D.m.v. hypnotherapie heeft Sandra mijn drang naar het snoepen weggenomen en kan ik het nu makkelijk laten! Ik was er zelf ook erg verbaasd over en ik weet niet hoe ze het heeft gedaan, maar het werkt! Ik snoep nu alleen af en toe maar in het weekend en zelfs dan heb ik er soms geen zin in. Inmiddels ben ik al wat afgevallen en voel me stukken energieker. Ook mijn dochter doet met me mee en we zijn trots op elkaar. Bedankt Sandra!!

Een jaar geleden ben ik bij Sandra geweest omdat ik wat af wilde vallen en wat gezonder wilde leven. Door Sandra en de hypnotherapie ben ik veel bewuster met mijn gezondheid omgegaan en inmiddels ben ik aan het sporten en eet ik gezond. En die kilootjes waren eraf gegaan en zijn er af gebleven omdat ik nu gewoon gezond leef. Laatst ben ik nog eens teruggeweest bij Sandra omdat ik met een lastige familiezaak zat. We hebben een aantal coach sessies gehad en ik kan het nu allemaal veel beter een plek geven en er beter mee om gaan. Die Sandra is echt van alle markten thuis!! Bedankt Sandra! Grt. Sjaak.​

Een tijdje geleden kwam ik bij Sandra omdat ik last had van piekergedachten. Ze stonden mij in de weg in mijn dagelijkse bezigheden en ik had vaak hoofdpijn. Het intake gesprek was erg fijn en Sandra begreep goed hoe ik me voelde. Na de intake begonnen we aan het gedeelte voor de hpnotherapie. Helaas kon ik mij niet genoeg ontspannen en lukte het me niet om in hypnose te komen. Sandra pakte dit heel fijn op en we hebben nog even goed gekletst over het piekeren en ontspannen. Ik kreeg wat oefeningetjes mee voor thuis om te leren ontspannen en we maakten een tweede afspraak. Ook bij deze afspraak nam Sandra de tijd voor me en hadden we een heel fijn gesprek. En ik was heel blij dat het hypnose gedeelte nu wel lukte!! Sandra heeft me erg op m’n gemak gesteld en ik heb er heerlijk van mogen genieten. Zo heerlijk ontspannen. Het is nu al weer enkele weken geleden, maar ik merk nog steeds verschil. Ik pieker veel minder en heb ook handvaten meegekregen om mijn piekergedachten “de baas” te zijn. Ik slaap veel sneller in en ben veel opgeruimder. Binnenkort is mijn man jarig en ik weet al wat ik hem voor zijn verjaardag geef. Een ontspanningshypnose bij Sandra! Groetjes, Janneke

I found Sandra on the internet, I came to her with a big fear that kept me away from achieving my goals. Sandra was very friendly and kind and with the help of het expertise on hypnotherapie she helped me trough it until I was able to totally overcome my fear and continue evolving freely. Thank you Sandra for your positiveness and help!

Bij deze wil ik Sandra hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken die wij samen hebben gehad. En de hypnose sessies die je hebt gedaan bij mij, waren zulke bijzondere momenten. Toen ik er aan begon was ik erg benieuwd of ik onder hypnose zou gaan…..nou dat lukte prima! Het zijn zulke heerlijke momenten en ik krijg er zo’n rust van. Ik ben blij dat je me zo goed kan helpen. Als ik me nu onrustig voel dan denk ik aan de momenten bij jou en dat word ik vanzelf weer rustig. Je bent voor mij een heel bijzondere vrouw. Liefs, Annet.

Na meer dan twintig jaar nagels te hebben gebeten en zelf (tevergeefse) pogingen heb gedaan om hiermee te stoppen, heb ik besloten om hypnotherapie te volgen. En met succes! Dit was het extra steuntje in de rug wat ik nodig had. Ik ben nu gestopt met nagelbijten en ben hier heel trots op. Ik heb de therapie als zeer prettig ervaren en raad het iedereen dan ook zeer aan. Nogmaals bedankt Sandra, ik heb tot op heden nog steeds niet aan m’n nagels gezeten! Groetjes, Xander.

Ik heb de hypnose sessies erg fijn ervaren. De ultieme ontspanning en even tijd voor mezelf. Ik heb de sessies gedaan om beter te leren slapen. Het effect is dat ik iets rustiger slaap! Zeker een aanrader.

Hypnosetherapie zal voor iedereen anders zijn, elke ervaring is uniek. Mijn sessies met Sandra hebben een rust en balans gebracht in mijn angst voor ongelukken in het verkeer. Door diep in jezelf te kijken en naar de bron van de angst te gaan krijg je er controle over. Sandra heeft met haar warme, fijne stem mij meegenomen in een trance waar je de gedachten op een rijtje kan zetten en orde kan scheppen. Ik ben haar dankbaar dat ik nu zelf kan bepalen wanneer ik mijn angst “de kans” geef. Ook heb ik een warmer en stabieler gevoel overal.

Een paar jaar geleden heb ik helaas ploteling afscheid moeten nemen van mijn beste vriend. Ik ben er werkelijk kapot van geweest. Voor de verwerking ben ik bij diverse therapeuten geweest, maar ik was nooit bekend met hypnotherapie aangaande rouwverwerking. Ik had een column gelezen van Sandra en het sprak me wel aan. Meteen kon ze mij een hoop vertellen over hoe ons onderbewustzijn eigenlijk alle emoties regelt. Het was een uitleg die voor mijn gevoel ook klopte. Heel logisch. We hebben fijne gesprekken gehad en de hypnose was zowel heel verdrietig als mooi. Ik heb mijn verdriet mogen verwerken vanuit mijn onderbewustzijn en door de gesprekken handvatten meegekregen en tips. Na twee sessies voelde ik me al een stuk sterker en kon ik weer genieten. Sandra heeft me het gevoel gegeven dat ik altijd bij haar terecht kan als dat nodig is. Ik kan met een heel fijn gevoel aan onze sessies terugdenken. Grt. Ilse

Sandra zorgt ervoor dat je snel op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om je te leren kennen en legt goed uit hoe ze te werk gaat.

Dankzij Sandra ben ik tot nieuwe inzichten gekomen omtrent mijn eigen gedrag en denken. Je leert jezelf een stukje beter kennen na elke sessie.

Ze biedt handvatten hoe om te gaan met de bepaalde emoties en gedachten. Na een hypnose sessie voelde ik me opgelucht en had ik weer wat meer vertrouwen.  Ik kan Hypnosepraktijk Sandra aan iedereen aanraden.

Met vriendelijke groeten, Johan

Ik kwam per toeval bij de praktijk van Sandra terecht. Zag haar website in een blad en dacht; wat is dat nou Hypnotherapie?
Dus alles gelezen en sprak me wel aan.
Had een Burn-out gehad..zat aan de grond en wilde koste wat t kost opkrabbelen en gewicht verliezen. Ik dacht baat t niet dan schaadt t niet. Dus contact opgenomen en klikte gelijk met haar. Ze heeft en hele zachte kalmerende stem(die je dus voor een hypnose wel nodig hebt)
Gelukkig voor mij was ik daar wel geschikt voor en beetje bij beetje werd er door de sessies met haar steeds meer oud en nieuw zeer weggeruimd. Je komt voor t ene maar er komt steeds meer bij.
Ze stimuleert je weet t zo te brengen dat je erin gelooft. Ben weer opgekrabbeld..fiets en sport weer en heb m’n eetpatroon aangepast. Ondertussen al flink veel afgevallen.
 
De hypnose heb ik nu niet meer maar wel de gesprekken. Telkens blijft er iets boven komen waar ik mee zit en het is heel fijn om er met iemand over te praten die t niet boeit dat je er om moet huilen. Want ook dat gebeurde. Is niet erg zegt ze dan..laat maar gaan..moet eruit.
Door haar en haar praktijk voel ik me meer gestimuleerd en word ik weer zoals ik WIL zijn en nooit meer wie ik was. NEVER! Dank je wel Sandra XXX
Groetjes, Esther
Ik heb nu een aantal relax sessies bij Sandra gehad, het voelt echt super goed. In het begin was ik een beetje sceptisch, omdat het voor mij onbekend is.
Maar het werkt echt heel goed. Ik voel me na zo n sessie helemaal vol met energie. Echt een aanrader!! In iedergeval om eens te proberen.  Jeroen.
Hoi sandra
Ik heb hele goede ervaringen met jou en je praktijk
Het heeft mij enorm geholpen.
Ik had een burn-out en ik weet zeker dat als ik deze therapie niet had gevolgd het veel langer zou hebben geduurd!
Verder voelde ik mij helemaal op mijn gemak bij jou.
Ook heb ik veel gehad aan de familie tafelopstelling
Ik kan het iedereen aan raden.
Groetjes Pauline

 Van mijn 15e t/m mijn 44e heb ik dagelijks gerookt.Het besef dat ik moest stoppen groeide.
Een verslaving van bijna 30 jaar laat je niet zomaar achter je.
Eerdere stoppogingen mislukten na korte tijd.
Ditmaal moest het anders worden.
Ik moest gemotiveerd zijn, ik moest zorgen dat ik niet in de verleiding kwam, ik wilde sociale controle dus vertelde mijn omgeving van mijn poging.
Wat ik ook wilde was mijn motivatie vasthouden en mijn verslaving ‘de baas’ blijven.
Ik zocht een extra methode die ditmaal het verschil zou maken.
Zo kwam ik op het pad van Sandra Bakker. Ik moest even aan het hypnose idee wennen maar Sandra’s ‘babbeltje met mijn onderbewuste’ zoals ik het noem moest het verschil maken.
Dat stemmetje of dat monstertje dat er steeds voor zorgde dat ik na enige tijd weer terugviel moest de mond gesnoerd worden.
Mijn pakket aan maatregelen, ditmaal uitgebreid met enkele sessies bij Sandra hebben er voor gezorgd dat ik nu anderhalf jaar later 100% rookvrij ben.
Wel wat kilo’s aangekomen maar ook daarvoor zal ik binnenkort Sandra eens bezoeken om ook die nieuw ontstane gewoonte wat aan te passen.

Grt., Twan

Een paar maanden geleden zag ik het niet meer zitten. Ik was moe, prikkelbaar en had heel veel stress. De praktijk van Sandra kwam op mijn pad, omdat ik had gelezen dat hypnotherapie zou kunnen helpen. Ik ben blij dat ik bij Sandra terecht gekomen ben! Ze neemt echt de tijd voor je in zowel en gesprekken als met de hypnotherapie.

Na een aantal sessies heeft ze mij in laten zien dat ik veel te veel hooi op mijn vork nam en me veel te druk maakte over zaken die eigenlijk niet belangrijk waren. Ik ben een werkende moeder met 3 kinderen en mijn man werkt ook fulltime. Onze situatie is natuurlijk niet veranderd, maar ik sta nu veel relaxter in het leven. Laat me niet meer beinvloeden door de buitenwereld en mijn huwelijk is nu ook een stuk gezelliger. Zelfs onze kinderen merken het aan mamma. Het lijkt wel of we ineens tijd over hebben! Ik had met Sandra ook een weekplanning gemaakt en die stel  ik nog steeds elke week opnieuw in. Het MOETEN gevoel is weg en het MOGEN is er des te meer. Je kan kiezen, of zingend de was opvouwen en strijken of met een gehaast en gestresst gevoel, hahaha, ik kies nu voor het eerste met alles wat ik doe! Sandra heeft me echt handvatten gegeven over hoe in het leven te staan en ik voel me weer helemaal de oude. Een blije, tevreden mamma!! Groetjes, Mauela.

Ik kwam bij Sandra terecht omdat ik steeds tegen hetzelfde aanliep in mijn omgang naar mijn collega’s op kantoor.  Ik wist dat het aan mij lag, maar kon er geen grip op krijgen of het zomaar veranderen. Na een aantal sessies, afgewisseld met hypnotherapie en NLP ben ik al behoorlijk wat stappen verder! Sandra kan je echt op je gemak stellen waardoor je heel open wordt. Je hoeft je nergens voor te schamen! Ik heb nog best wat werk aan mezelf, maar merk nu al dat het veel beter gaat op mijn werk en sommige dingen voer ik ook privé door. Ik merk dat mensen al anders en beter op mij gaan reageren dan voorheen. Super fijn!!  Met vriendelijke groet, Stefan.

Bij deze wil ik Sandra Bakker van harte aanbevelen als hypnotherapeut. Tijdens mijn gesprekken met haar geeft ze me rust, een luisterend oor, tips, tools en handvatten om weer het beste in mij naar boven te halen. Ze luistert goed en houdt me ook de spiegel voor. Ook haar hypnose sessies zijn zeer effectief. Ze brengt me in complete rust en ontspanning zodat ik door haar hypnose aan mijn onderbewuste gevoelens en gedachten kan werken en daar ook een positieve draai aan kan geven. Kortom, ik heb veel baat bij de therapie van Sandra. Ik weet ik moet het zelf doen, maar zij geeft mijn de steun en hulp zoals ik die nodig heb. Grt. Peter.

 We hebben ons leren kennen op de luchthaven van Gran Canaria.
Toeval of niet maar blij dat ik jouw toen leerde kennen.
Ik had weer effe een stressmoment en jij had dat direct door volgens mij.
Omdat ik met je kon praten voelde ik me al wat beter en toen jij zei dat je
mij ermee kon helpen heb ik geen seconde getwijfeld.
Ook al was het een redelijke afstand om te doen ben ik twee keer bij je
geweest op jouw sessie.
Ik heb me onmiddellijk op mijn gemak bij je gevoeld en was ook voor mij de
allereerste keer in mijn leven dat ik mij liet hypnotiseren.
Na de eerste keer voelde ik mij al beter, gelukkig.
Doch door jouw aanraden een tweede sessie genomen die wat ik achteraf gezien
ook nodig had.
Door jouw aangeleerde ademtechnieken bij stressmomenten gaat het een heel
stuk beter.
Daar wil ik je heel hard voor bedanken uit de grond van mijn hart.
En eigenlijk ben je ook een vriendin geworden voor mij persoonlijk.
Nogmaals Sandra bedankt ervoor dat ik mij stukken beter voel dank zij jouw
therapie.
Nogmaals 1000 maal dank.

M. vr. Grt. Jacob

Bij Sandra kan ik werken aan oude trauma’s- en ervaringen, waardoor ik écht terug vooruit geraak.

Drukke bezigheden en te veel triggers zorgen snel voor een burn-out gevoel en dankzij de doelgerichte hulp van Sandra herwin ik steeds terug de controle.

Na een sessie bij Sandra voel je je als herboren en valt er een last van je af.

Grt. Mike

 Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken die wij samen gehad hebben.
En de hypnose sessies die je bij mij gedaan hebt waren zulke bijzonderen momenten .
Toen ik er aan begon was ik erg benieuwd of ik onder hypnose zou gaan…. nou dat lukte prima.
Het zijn zulke heerlijke momenten en ik krijg er zo’n rust van.
Ben blij dat je me zo goed kan helpen.
Als ik me nu onrustig voel dan denk ik aan de momenten bij jou en wordt ik vanzelf weer rustig.
Je bent voor mijn heel bijzondere vrouw.
Liefs Corina